Çevre dostu bez torba dağıtımı devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında başlatılan halka bez torba dağıtımı Şarköy ve Saray'da da devam etti. Bez torba dağıtımına Tekirdağ Büyükş

GÜNDEM 6.02.2019 14:48:00 0
Çevre dostu bez torba dağıtımı devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen çevre dostu, sağlıklı bez torbalar Şarköy'ün Mürefte Mahallesi ile Saray'ın Ayazpaşa mahallelerinde kurulan semt pazarlarında vatandaşlara hediye edildi. Bez torba dağıtımı sırasında vatandaşlarla bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan ve devam edilen yatırımlar ile ilgili bilgi verdi.  

 

DİĞER İLÇELERDE DE DAĞITILACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Daha temiz bir çevre için başlattığımız bez torba projesi diğer ilçelerimizde de devam edecek. Böylesi önemli bir projeye vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi bizi çok mutlu ediyor. Tekirdağ halkı her zaman doğayı seven ve koruyan bir halk olmuştur. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana insan odaklı, çevre dostu, şeffaf belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde de devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

 

Haber / Aleyna ÇELİK