"Beklenen Hizmet İçin" eğitimi düzenlendi

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından teknik destek kapsamında hazırlanan "Beklenen Hizmet İçin Talep" isimli, 100 saat sürecek olan eğitim, Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek.

GÜNDEM 5.02.2019 15:27:00 0

Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen TR21/18/TD/0063 referans numaralı "Beklenen Hizmet İçin Talep" isimli eğitim 2 Şubat’ta başladı. 7 saat süren ilk eğitimde Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi personelinin kendini geliştirme ve kişisel donanımlarını artırma amacı kapsamında Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Özgür Agdoğan tarafından “Empatiyi anlamak, Empati kullanımı, Empati ile İletişim” konularında bilgi verildi.

 

“FİKİRLERİ ÜRETEN BEYİNSEL BİR GÜÇ”

 

Beklenen Hizmet İçin Talep isimli program, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Özgür Agdoğan açılış konuşmasını yapmasıyla başladı. Dr. Agdoğan yaptığı konuşmada, “Modern yönetim anlayışı kapsamında çalışanların işletmelerin amaçlarına ulaşmalarında fiziksel bir girdi olarak görülmeleri yanında, sorunlara çözüm bulan ve işletmelerin yaşadığı çevresel değişimlere uyum göstermelerine yardım edecek fikirleri üreten beyinsel bir güç olarak da değerlendirilmeleri gerekmektedir. Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü olarak bizler de bu projede Üniversitemizdeki her bireyi en önemli girdi kaynağı olarak kabul etmiş ve insana yapılacak olan yatırımın da Üniversitemiz açısından en az üretim süreçleri ve teknolojiye yapılacak olan yatırımlar kadar değerli olduğu bilinciyle hazırlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

 

“ÇALIŞMA YAŞAMININ KALİTESİNİ ARTTIRMAK”

 

İnsana yapılacak olan yatırımın da Namık Kemal Üniversitesi açısından en az üretim süreçleri ve teknolojiye yapılacak olan yatırımlar kadar değerli olduğunu ifade eden Dr. Öğretim Üyesi Agdoğan, “Bu bilinç de ‘Çalışma Yaşamının Kalitesi’nin arttırılmasına yönelik olan bugünkü projemizin ortaya çıkmasını sağlayan temel gerekçe olmuştur. Verilen eğitimlerde ise merkez müdürlüğümüzde buluna insan kaynaklarının kapasitesini artıracak ve sağlık hizmeti almak için üniversiteye başvuran kişilerin daha iyi, kaliteli bir sağlık hizmeti sunmanın önünü açacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber/Özge MERİÇ