Başkan Mandalı Ordulularla bir araya geldi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret eden Çayırkent eski Belediye Başkanı ve Korgan eski Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aha, 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri'nde

GÜNDEM 4.02.2019 13:58:00 0
Başkan Mandalı Ordulularla bir araya geldi

Kapaklı Belediyesi Teras Kafe’de düzenlenen buluşmaya Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çayırkent eski Belediye Başkanı ve Korgan eski Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aha, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ile çok sayıda Ordulu vatandaş katıldı.

 

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

 

31 Mart’ta düzenlenecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya başarılar dileyen ve desteklerinin Başkan Mandalı’dan yana olduğunu ifade eden Halil İbrahim Aha’nın konuşmasının ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ziyaretten ve desteklerinden dolayı Ordulu vatandaşlara teşekkür ederek, "Ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızla burada birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Ordulu vatandaşlarımız da mozaiğimizin bir parçasını oluşturuyor ve bize ayrı bir değer katıyor. Biz büyük bir aileyiz" şeklinde konuştu.

 

Haber / Seda AKYOL