Saadet Partisi Saray adayını tanıttı

Saadet Partisi'nin Saray Belediye Başkan Adayı Halil Gören, önceki gün düzenlenen programla tanıtıldı. Tanıtım programında konuşan Gören, göreve gelmeleri halinde yapacakları çalışmaları a

GÜNDEM 4.02.2019 10:36:00 0
Saadet Partisi Saray adayını tanıttı

Tanıtım programında konuşan Gören, “Önümüzde 31 Mart seçimleri var. Vatanımıza, milletimize hayırlı ve bereketli olsun. Bu seçimlerde biz Saadet Partisi olarak milli görüşün temsilcisi olarak sizlerin önüne çıktık. Milli görüşü sizler iyi tanıyorsunuz. Yıllardan beri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın önderliğinde kurulan milli görüş yıllarca bu memleketimizde hizmet etmiştir. Devlet bazında, belediyeler bazında hizmetin en güzelini yapmıştır. Milli görüşün temsilcisi Saadet Partisi önce ahlak ve maneviyat diyerek yola çıkmıştır. Milli ve manevi değerlere sahip olan bir görüş ve düşüncenin sahibiyiz” dedi.

 

DİĞER ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Saray Belediye Başkan Adayı olan Özgen Erkiş,  İYİ Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen ile MHP Saray Belediye Başkan Adayı Özkan Yaman’a da başarılar dileyen Gören “Bu seçimlerin en güzel sıhhat içinde geçmesini Allah’tan niyaz ederim. Bu seçim atmosferinde benim istediğim ve arzu ettiğim görüş ve düşüncem bu seçimde tüm adayların birbirine saygılı olması ve dürüst bir şekilde mücadele etmesidir” dedi.

 

“YAPMAK İSTEDİĞİMİZ İŞLER VAR”

 

Gören, “Bizler belediyede işbaşına gelirsek yapmak istediğimiz işler var. Partizanlık yapmayacağız. İnsan kayırmayacağız. Hak ve adalet neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Belediyemize personel lazım olduğu zaman, önce önüne bir tane form koyacağız. Sonra bu formları alıp üzerinde tahliller yapacağız. Aradığımız işe en ehil kimdir, iş konusunda bilgisi, tecrübesi en çok olan insanı tercih edeceğiz. 30 seneden beri Saray’da belediyede Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı var. 30 seneden beri ahbap çavuş ilişkisiyle işe alımlar yapıldı. Biz buna son vermek istiyoruz. Adalet çok önemli. Adalet herkese lazım. Adaletsiz bir düzende ancak zulüm olur, haksızlık olur. Bizler yolsuzlukların, israfın karşısında olan bir görüşüz. Şuanda Saray Belediyesi iflasın eşiğinde. Milletimiz size 4-5 sene önce Saray Belediyesi’ni en güzel şekilde yönetin diye bir yetki verdi. CHP’nin 30 senelik iktidarı Saray’da iflas etti. Bizler Saadet Partisi olarak önce ahlak ve maneviyat diyerek yola çıktık” dedi.

 

“RANTI KALDIRACAĞIZ”

 

İsrafları kaldırmak için geleceklerini dile getiren Gören “İsraf kesilmeden hizmet olmaz. Emaneti her zaman ehline verme taraftarıyız. Bir işi en güzel kim yaparsa biz onun yanındayız.  Bizler haktan ve adaletten yana bir yönetim istiyoruz. Dertleri dinlemek için 24 saat hizmet edeceğiz. Bu hizmete talibiz. Her konuda adil olacağız. Adaleti sağlamadığınız zaman huzurlu ve mutlu olamazsınız. Hizmetlerimizde hızlı, doğru ve estetik olacağız. Halkımızla bütünleşeceğiz. İmarda ve diğer işlerde rantı kaldıracağız” dedi. Gören, halkın teveccühü ile göreve gelmeleri haline yapacakları diğer işleri de anlattı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU