Akgün, 3'üncü kez başkan

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin 5. Olağan Genel Kurulu cumartesi günü Çerkezköy Belediyesi Konferans Salonu'nda yapıldı.

GÜNDEM 3.02.2019 16:50:00 0
Akgün, 3

Genel kurul divan heyetinin oluşturulması ile başlarken, Divan Başkanlığına Ercan Naz, katip üyeliklere Seçkin Dilsiz ve Mutlu Timur seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu, denetim raporları ve tahmini bütçe ayrı ayrı okunarak oylamaya sunuldu. İlgili raporların oybirliği ile kabul edilmesinin ardından Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Üst Kurul Üyesinin seçimi yapıldı. Mevcut başkan Tahsin Akgün’ün tek listesi ile gidilen seçimlerde Akgün tüm üyelerin oyunu alarak 3’üncü kez Çerkezköy Şube Başkanlığına seçildi. Akgün başkanlığındaki yönetimde Mutlu Timur, İrfan Akem, Mehmet Çetin, Turhan Ersöz, Bahri Çakır, Ersan Albayrak, Ahmet Milli ve İlhami Sarey yer alırken, denetim kurulu başkanlığına Seçkin Dilsiz, Denetim Kurulu Üyeliklerine de Şaban Bilgin ve Özcan Cengiz seçildi. Üst Kurul Delegeliğine de Tahsin Akgün seçildi.

 

“DAHA İYİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

 

Genel kurulun ardından teşekkür konuşması yapan Tahsin Akgün, “İki dönemdir başkanlık görevini yürütüyorum. Üçüncü dönemimde de aynı kararlılıkla sizlerle birlikte görevime devam edeceğim. Yeniden güven oyu vererek beni ve yönetimi kurulumumuzu göreve getirdiğiniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Akgün, yeni dönemde de yine birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU