Dualarla sonsuzluğa uğurlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Eyüp Sözdinler'in 92 yaşında hayata veda eden annesi Hatice Sözdinler, bugün sevenlerinin dualarıyla sonsuzluğa uğurlandı.

GÜNDEM 3.02.2019 16:48:00 0
Dualarla sonsuzluğa uğurlandı

Yaklaşık 35 yıldır tekstil sektöründe üretim yapan Henateks'in sahiplerinden olan ve sanayici kimliğinin yanı sıra ÇOSB’deki başarılı yönetimi ile de tanınan Eyüp Sözdinler’in annesi 92 yaşındaki Hatice Sözdinler, cumartesi günü tedavi gördüğü İrmet Hospital Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

 

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

 

4 çocuk annesi Hatice Sözdinler, dün öğle namazını müteakip İstanbul Ataköy  5. Kısım Ömer Durak Cami’nde  kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin dualarıyla Büyükçekmece Aile Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Hatice Sözdinler’i son yolculuğunda Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, bir dönem Çerkezköy’de görev yapan Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri, sanayiciler, iş adamları, ÇOSB Bölge Müdürlüğü çalışanları ile Sözdinler ailesinin eş, dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ