Kurs kayıtları yarın başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan Step Aerobik ve Pilates Kursu 2. Dönem kayıtları yarın başlıyor. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği kurs başvurusu için kayıtların 22 Şubat Cu

GÜNDEM 3.02.2019 16:30:00 0
Kurs kayıtları yarın başlıyor

Çerkezköy Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen  Step Aerobik Pilates Kursu’na katılmak isteyen vatandaşların 4-22 Şubat tarihleri arasında başvurarak kayıt yaptırabilecekleri belirtildi.

 

4 MART PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan Step Aerobik Pilates Kursu’na katılmak isteyen katılmak isteyen vatandaşların yalnızca  kimlik fotokopisi ile Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına ya da Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’ne başvurabileceğini belirtti. Başkan Akay, Step Aerobik Pilates Kursu’nun 4 Mart Pazartesi günü başlayacağını ve zamanı olan tüm kadınları beklediklerini belirterek "Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan Step, Aerobik ve Pilates kursuna katılmak isteyen vatandaşlarımız 4 Şubat Pazartesi gününden itibaren kayıtlarını yaptırabilirler. Kurslarımız Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 09:30-10:30, 11:00-12:00, 18:00-19:00 ve 19:30 ile 20:30 saatleri arasında verilecektir" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Yakup KARATEPE