"Gelecekte yeni projelerimizi hizmete sunacağız"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Karamehmet Mahallesi'nde vatandaşlar ile sabah namazında bir araya geldi. Başka Yüksel, "Ergene'de halkımızın isteklerine çok önem veriyoruz, her birinizin fikri

GÜNDEM 30.01.2019 17:36:00 0

Ergene’de her sabah farklı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yüksel, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

 

“HER YENİ GÜNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

 

Gelecekte yeni projeleri vatandaşların hizmetine sunacağını belirten Başkan Yüksel “Karamehmet Mahallemizde sizlerle buluşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Ergene ilçemizin her mahallesi bizim için çok değerli, Karamehmet Mahallemize hizmete devam ediyoruz, cami lojmanlarının tadilatı, ilkokul tuvaletlerinin tamiri, dere ıslah ve genişletme çalışmaları, anasınıfının bakımı, malzeme serimi, park ve yeşil alanlarımızın yeniden düzenlenmesi, yağmur suyu hattı, düğün salonu yenileme işlemi gibi çalışmalarımızı tamamladık. Gelecekte mahallemizde yeni projelerimizi hizmetinize sunacağız. Ergene’de halkımızın isteklerine çok önem veriyoruz, her birinizin fikri bizim için önemli, Daha yaşanabilir ergene için her yeni günde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” sözlerine yer verdi.

 

Haber/ Seda AKYOL