Turnuvada milli takım adına yarışacak

Çerkezköylü taekwondocu Kübra Kepenek, Konya'da 21-25 Ocak tarihleri arasında yapılan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda, 57 kilogramda 7'nci oldu. Kepenek, 13-16 Şubat tarihleri arasınd

GÜNDEM 28.01.2019 18:14:00 0
Turnuvada milli takım adına yarışacak

Kübra Kepenek’in şimdiye kadar Minikler Türkiye Şampiyonası’nda 3.lük,  Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğu, Anadolu Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğu, MEB Okullar Arası Türkiye Şampiyonluğu, Uluslararası Açık Taekwondo Turnuvaları’nda 2.lik ve 3.lük, Fransa Yıldızlar Avrupa Şampiyonası 3.lük gibi başarılarının yanı sıra Kore Yıldızlar Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı da elde ettiğini belirten Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “Kübra Kepenek, daha üst basamaklara tırmanmak, yalnızca Çerkezköy adına değil de ülke adına taekwondo alanında örnek bir sporcu olabilmesi için sıkı bir şekilde antrenmanlarını sürdürüyor” dedi.

 

“MADALYA İLE DÖNMEK İSTİYORUZ”

 

Kübra Kepenek’in 13-16 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’na katılacağını belirten Bilal Güzel, “Milli Takımımızı en iyi şekilde temsil edebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu turnuvadan madalya ile dönmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 


Haber / Özge MERİÇ