Baba ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kapaklı'da dünürler arasında çıkan silahlı tartışmada hayatını kaybeden Ömer Şengül ile oğlu Mahsun Şengül son yolculuğuna uğurlandı. Dünürü Ömer Şengül ve daması Ma

GÜNDEM 27.01.2019 19:24:00 0
Baba ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kapaklı Atatürk Mahallesi Şükran Sokak’ta kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Er ve Şengül ailelerinin fertleri arasında tartışma çıkmış, kaçarak Mahsun Şengül ile evlenen H.Ş.’nin babası Vahit Er, iddiaya göre tartışmanın büyümesi sonucu Şengül ailesine kurşun yağdırmıştı. Olayda baba Ömer Şengül ve oğlu Mahsun Şengül hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, aynı aileden 4 kişi de yaralanmıştı.

 

BABA TUTUKLANDI

 

Olayın ardından gözaltına alınan Vahit Er ve oğlu Duran Er, Kapaklı Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından baba ve oğlu geniş güvenlik önlemleriyle cumartesi günü adliyeye çıkarıldı. Çorlu Çevik Kuvvet ekipleri ile Çerkezköy ve Kapaklı emniyeti Adliye önünde gün boyunca geniş güvenlik önlemi aldı. Duran Er mahkeme tarafından denetimli serbest bırakılırken, baba Vahit Er ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

 

Olayda hayatını kaybeden Ömer Şengül ve Mahsun Şengül, cumartesi günü ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kapaklı Şehir Mezarlığı’nda son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yanı sıra Şengül ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı.


Haber / Şaban KARDEŞ