"Enerji bizim için büyük önem taşıyor"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde TÜRKONFED, ÇİSAD, TRAKYASİFED işbirliğiyle "Enerji Verimliliğinde Yeni Yaklaşımlar Paneli" düzenlendi. Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet

GÜNDEM 27.01.2019 16:48:00 0
"Enerji bizim için büyük önem taşıyor"

Çorlu TSO Batı Eğitim Salonu’nda düzenlenen panele, 26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Ergene Kaymakamı  Fatih Kızıltoprak,  Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Ayan, TRAKYASİFED Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Açıkgöz, TÜRKKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cem Tunalı, Ertuğrul Adıgüzel, Meclis Üyesi Gökhan Tunalı ve Meslek Komite Üyeleri katıldı.

 

 

"DAHA BÜYÜK PAZARLARA ULAŞMAMIZ GEREKİYOR"

 

Enerji Verimliliğinde Yeni Yaklaşımlar Paneli'nde konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "Biz ülke olarak imkanları çok geniş olan bir ülke değiliz. Bundan dolayı tüm kaynaklarımızı çok verimli kullanmamız gerekiyor. Rekabette öne çıkıp maliyetlerimizi düşürebilmek adına enerji bizim için çok büyük önem taşıyor. Daha fazla yatırım yapmamız gerekiyor. Her geçen gün üretilen ürünlerde enerjinin ağırlığı ve maliyeti artıyor. Uluslararası arenada kaynaklarımızı çok daha etkin kullanarak daha büyük pazarlara ulaşmamız gerekiyor" sözlerine yer verdi.

 

SUNUM YAPTILAR

 

Konuşmanın ardından, Şişecam Araştırma Teknolojileri Geliştirme Merkezi Enerji Verimlilik Uzmanı Gürhan Dural, Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı Banka İlişkileri Müdürü Seyran Hatipoplu, Escon Enerji Sistemleri ve Cihazları Tic. A.Ş. Genel Müdürü Onur Ünlü  Enerji Verimliliğinde Yeni Yaklaşımlar konusunda sunum yaptı.

 

Haber / Seda AKYOL