WhatsApp hattı uygulaması hizmet vermeye başladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek, daha etkili ve doğrudan iletişim kurarak talep ve şikayetlere daha hızlı bir şekilde yanıt verebilmek amacıyla WhatsApp hattÄ?

GÜNDEM 25.01.2019 17:54:00 0
WhatsApp hattı uygulaması hizmet vermeye başladı

Süleymanpaşa Belediyesi sınırları içinde yaşayan herkesin, 0 541 950 59 59 numaralı WhatsApp hattından tüm talep veya şikâyetlerini iletebileceği ve en kısa sürede yine WhatsApp hattı aracılığıyla talep veya şikayetleri ile ilgili bilgilendirileceği kaydedildi. WhatsApp hattının, haftanın 7 gün 24 saat hizmet vereceği açıklandı.

 

7/24 HİZMET VERİYOR

 

Teknolojiyi vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için her geçen gün daha fazla kullanan bir belediye olduklarını dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "WhatsApp hattımız vatandaşlarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor. Aynı şekilde Facebook, Instagram ve Twitter’daki resmi hesaplarımızdan da vatandaşlarımızın dilek ve önerilerini alarak ilgileniyoruz. Ayrıca tüm bu sosyal medya ağlarında hizmet ve projelerimizi de her gün vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Ancak bilgi çağında yaşıyoruz. Bilginin çok hızlı bir şekilde yayıldığı ve tüketildiği olağanüstü bir çağda yaşıyoruz. Çağın hızına ayak uydurabilmek, vatandaşlarımızın en büyüğünden en küçüğüne tüm sorunlarına daha fazla vakıf olmak ve daha fazla sorunu çözerek Mutlu Kent Süleymanpaşa hedefimize daha hızlı ve emin adımlarla yürüyebilmek adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu hedef doğrultusunda anlık mesajlaşma uygulamaları arasında en çok tercih edilen uygulamalardan biri olan WhatsApp hattımızı da devreye soktuk. Artık vatandaşlarımızla WhatsApp uygulaması üzerinden de iletişim halinde olacağız. 0 541 950 59 59 numaralı WhatsApp hattımızı tüm vatandaşlarımızın telefonlarına kaydetmelerini istiyoruz. Yetki ve sorumluluk alanımız içinde olan her konuyu bizlere 24 saat boyunca iletebilirsiniz. En kısa sürede size konuyla ilgili geri dönülecek." sözlerine yer verdi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK