'Sevgi Ormanı' çocukların beğenisini topladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali" başladı. Festival kapsamında Çerkezköy'de sahnelenen 'Sevgi Ormanı' adlı tiy

GÜNDEM 25.01.2019 17:37:00 0

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda bugün saat 11:00, 13:00 ve 15:00 saatlerinde üç seans olarak sahnelenen ‘Sevgi Ormanı’ isimli çocuk tiyatrosuna Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

 

"TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUM"

 

Yönetmeliğini Reha Bilgen’in üstlendiği ‘Sevgi Ormanı’ isimli çocuk tiyatro oyununda Ebru Şahin, Rozerin Aydın, Gökçe Kaya, Gizem Çekiç, Soner Enmutlu gibi profesyonel oyuncular rol aldı. Tiyatro oyununun sonunda öğrencilere tatilde kitap okumalarını tavsiye eden Başkan Akay, “Yorucu bir eğitim ve öğretim döneminin ardından yarıyıl tatiline çıktılnız. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Tatilinizde bol bol dinlenin, eğlenin, güzel vakit geçirin ve kitap okuyun. Yarıyıl tatili nedeni ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Çerkezköy’deki öğrencilerimizi iki adet tiyatro oyunu ile buluşturmak, güzel ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak istedik” şeklinde konuştu. Tiyatro oyunun bitmesinin ardından çocuklara çikolata ve balon hediye edildi.  26 Ocak Cumartesi günü de ‘Çoço, Çiçi ve Odrik’ isimli oyun saat 11.00, 13.00 ve 15.00’da Halk Eğitim Merkezi’nde sahneleneceği belirtildi.

 

Haber/Seda AKYOL