Kozuva: Çerkezköy'de kazanmama ihtimalimiz yok

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ile birlikte Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'ı ziyaret eden Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı SÃ

GÜNDEM 25.01.2019 17:19:00 0
Kozuva: Çerkezköy

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ile birlikte dün saat 15:30’da Türk-İş Tekirdağ İl Başkanı İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti.

 

“BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİ”

 

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Ümit Kök, “Çerkezköy’ün sıkıntılarını biliyoruz. Göreve geldiğimizde bunların hepsini çözeceğiz” dedi. Belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu kaydeden İlçe Başkanı Ümit Kök “Tekirdağ’da 12 tane CHP’li belediye var. Bunların durumu ortada. AK Parti belediyecilik anlamında üst noktada” dedi. Kök, Cumartesi günü saat 14:00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda Cumhur ittifakı aday tanıtım programı düzenleyeceklerini dile getirdi.

 

“OYLARI SİLİP SÜPÜRECEĞİZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva da önümüzdeki haftadan itibaren projelerini açıklamaya başlayacağını ifade ederek “Önemli olan benim adaylığım değil. 11 aday adayında kim gelirse burayı alacağına inanıyorum. Bizi seçtiler, bu görev bize verildi. Teşkilatlarımızla, Cumhur ittifakıyla, sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte biz bu işe talip olduk. Bu işin üstesinden geleceğiz. Çerkezköy’de kazanmama ihtimalimiz yok. Cumhur ittifakı ile bu yola girdik. Yüzde 58-60 oranında oy alacağız ve oyları silip süpüreceğiz. Burası zaten AK Parti belediyesiydi. Geçen dönem bir yol kazası oldu. Ama bu dönem belediyeyi alacağız” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’Ü KÖYLÜKTEN ÇIKARACAĞIZ”

 

Çerkezköy’ün nüfusunun 180 bine ulaştığını söyleyen Kozuva “Çerkezköy’ü inşallah köylükten çıkaracağız. 5 yıldır belediye başkanı kendi çapında bir şeyler yapmıştır. Ama biz daha iyisini yapacağız. Devletimiz yanımızda. Devlet sadece AK Partili belediyenin değil, CHP’li belediyenin de yanındaydı ama başkan bunu değerlendiremedi” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’DE YAPILMASI GEREKEN ÇOK İŞ VAR”

 

Yollarına yürüyerek değil, koşarak devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva “Çerkezköy’de yapılması gereken çok iş var. 5 yıl parklarla geçti. Biz bunu değiştireceğiz” dedi. Daha önce 2 kez seçim kazandım. Bu, 3’üncü seçimim olacak. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda ilk seçimi 12-0, ikinci seçimi de 10-2 aldım. Bu seçimi de alacağız” dedi. Herkesi kucaklayacaklarını söyleyen Kozuva “Bizim için önemli olan kucaklaşma. Hiçbir zaman ayrım yapmadık. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası meclisinde 33 meclis üyemiz var. Hiçbiriyle bir sıkıntım olmadı. Herkese dokunduğumu düşünüyorum. İnşallah bu süreçte daha güzel şeyler olacak” diye konuştu.

 

“NE KOLTUĞA, NE DE PARAYA İHTİYACIMIZ VAR”

 

Kendi işinde edindiği bilgi ve birikimi Çerkezköy’e hizmet için aktarmak adına yola çıktığını dile getiren Süleyman Kozuva, “Bizim ne bir koltuğa, ne de paraya ihtiyacımız var. Sadece hizmet etmek için buradayız. Göreve geldiğimizde vatandaşlar projelerimizi yapıldıktan sonra görmeyecek. Yapılmadan vatandaşa soracağız. Şeffaf bir belediyecilik yapacağız” dedi. İlçe Başkanı Ümit Kök ve Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Murat Koçak’ı cumartesi günü düzenlenecek olan aday tanıtım programına davet etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Başkanı Murat Koçak da “Üyelerimiz zaman zaman bize sıkıntıları dile getiriyorlar. Ücretli otopark ve tek yön konusunda üyelerin şikayetlerinin olduğunu söyleyen Koçak “Biz ailelerimizle burada yaşıyoruz. Çerkezköylüyüz. Çerkezköy bizim. Başkanım göreve geldiğinde otopark sorunu ve yolların durumunun çözerse çok seviniriz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU