Başkan Albayrak vatandaşlara bez torba dağıttı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla başlatılan "Doğa Dostu Projesi" kapsamında Çorlu'da vatandaşlara bez torba dağıtıldı. Kon

GÜNDEM 25.01.2019 16:54:00 0
Başkan Albayrak vatandaşlara bez torba dağıttı

Çorlu Kapalı Pazar yerinde düzenlenen bez torba dağıtımında, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da yer aldı. Doğa dostu bez torbaların dağıtımı sırasında vatandaş ve esnafla da bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, vatandaşlara büyükşehir belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

"TEMİZ BİR ÇEVRE ÖNCELİKLİ VAZİFEMİZ"

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan uzun ömürlü, sağlıklı bez torbaların vatandaşlara dağıtmaya devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman doğaya saygılı, çevre temizliğine önem veren bir belediye olduk. Çevre kirliliğinin hat safhada olduğu günümüzde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlatmış olduğu projeyi biz de vatandaşlarımıza hazırlattığımız doğa dostu bez torbaları dağıtarak destekliyoruz. Doğaya karşı hepimizin sorumluluğu var, çocuklarımıza temiz bir çevre bırakmak öncelikli vazifemizdir" şeklinde konuştu.

 

Haber/ Özge MERİÇ