Çatıya çıkarak intihar etmek istedi

Kapaklı Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi'ndeki bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen 59 yaşındaki Bekir Y.'yi polis ekipleri ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ikna etti.

GÜNDEM 24.01.2019 17:45:00 0
Çatıya çıkarak intihar etmek istedi

Kapaklı’da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 59 yaşındaki Bekir Y., Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

 

BİNANIN ÇATISINA ÇIKTI

 

Bekir Y.’yi çatıda gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine Emniyet, 112 Acil Servis ve İtfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, Bekir Y.’yi intihardan vazgeçirmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. İkna çalışmaları devam ederken, Bekir Y.’nin atlama ihtimaline karşı zemine hava yastığı açılırken, olayı haber alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan ile birlikte olay yerine gelerek Bekir Y.’yi intihardan vazgeçirmeye çalıştı.

 

BAŞKAN VE POLİS EKİPLERİ İKNA ETTİ

 

Başkan Mandalı, Bekir Y.’nin yanına giderek sorunlarını dinlerken, Bekir Y., polis ekipleri ve Başkan Mandalı’nın ikna çalışmaları sonunda bulunduğu yerden indi. Psikolojik sorunları olduğu ve 2016 yılında da intihara kalkıştığı öğrenilen Bekir Y., sağlık kontrolü için ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU