Kapaklı'da Karakoç, Çerkezköy'de Kaya ile yarışacak

Saadet Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile 9 ilçe belediye başkan adayının da aralarında bulunduğu 277 belediye başkan adayını belirledi. Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Kaya

GÜNDEM 24.01.2019 15:27:00 0
Kapaklı

Saadet Partisi, 5'i büyükşehir, 26'sı il, 212'si ilçe, 34'ü belde olmak üzere 277 belediye başkan adayını ilan etti. Saadet Partisi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, önümüzdeki hafta sonu Ankara'da düzenlenecek aday tanıtım programı öncesinde partinin 277 belediye başkan adayı belirlendi.

 

PEHLİVAN TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE ADAY

 

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilirken, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne Ali Aktaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne Süleyman Demirel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne Levent Baştürk, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne Osman Cemali Marasalı aday gösterildi. Mansur İriş Edirne Belediye Başkan Adayı gösterilirken, Mithat Özdemir de Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

 

ÇERKEZKÖY’DE KAYA, KAPAKLI’DA KARAKOÇ

 

2014 seçimlerinde Saadet Partisi’nin Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Erol Kaya yeniden aday gösterilirken, Saadet Partisi’nin 2014 seçimlerinde Kapaklı’daki adayı Hasan Karakoç da yeniden aday oldu.

 

MEHMET KALYON EREĞLİ’DEN ADAY

 

Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon Marmaraereğlisi’nden aday gösterilirken, Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, Ergene Belediye Başkan Adayı Oktay Çalışkan, Malkara Belediye Başkan Adayı Enes Kiremitçi, Muratlı Belediye Başkan Adayı Tarık Eğcin, Saray Belediye Başkan Adayı Halil Gören ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Atakan Yaşar oldu.

 

KIRKLARELİ VE EDİRNE’DEN DE ADAYLAR AÇIKLANDI

 

Saadet Partisi Kırklareli Demirköy ve Lüleburgaz’da da adayını belirledi. Demirköy’de Özay Dilber aday olurken, Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı da Kenan Apaydın oldu. Saadet Partisi’nin Kırklareli Merkez Kavaklı Beldesinde adayı Enes Aydın olurken, Lüleburgaz Büyükkarıştıran Belediye Başkan Adayı da Murat Öztürk oldu. Edirne’de Ahmet Köseler Keşan Belediye Başkan Adayı olarak gösterilirken, Havsa Belediye Başkan Adayı Kemal Durkay,  Lalapaşa Belediye Başkan Adayı Oğuz Kalkan, Meriç Belediye Başkan Adayı da Erol Parazil oldu. Saadet Partisi Keşan Beğendik Beldesinde Zafer Yetim ve Keşan Yenimuhacir Beldesinde de İhsan Bulut ile seçime girecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU