Personellere yönelik eğitimler devam ediyor

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt kurum içi ve kurumlar arası güçlü iletişimin sağlaması ve yeni nesil belediyecilik anlayışıyla personellere eğitim vererek vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması

GÜNDEM 24.01.2019 15:22:00 0
Personellere yönelik eğitimler devam ediyor

Kamuoyu araştırmaları sonucunda belirlenen eğitimlerin,  personelin kişisel gelişimi, işçi sağlığı, güvenliği ve günümüzde yaşanan gelişmelere de ayak uydurması açısından önemli olduğunu belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, eğitimlerin Çorlu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ve Personel A.Ş. bünyesinde tüm personeli kapsadığını açıkladı.

 

EĞİTİMİN ÖNEMİNİ VURGULADI

 

Dinamik, kaynakları bilimsel ve doğru kullanan ve günümüz belediyeciliğine uyum sağlayan personel yetiştirmek amacıyla eğitim planlarının tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Başkan Sarıkurt, etkin, verimli ve iletişimi güçlü personel yetiştirmek adına eğitimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade etti. Belediye personeli eğitim sürecini değerlendiren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Günümüzde eğitim, artık yaşam boyu devam eden ve sürekli ilerleyen ucu açık bir süreç. Nasıl bir insanın geleceği aldığı eğitimin nitelikleriyle şekilleniyorsa belediye personelinin niteliği ve gelişimi alınan eğitimlerle şekillenir" diyerek eğitimin önemini vurguladı.

 

HİZMET KALİTEMİZİ ARTTIRACAĞIZ

 

İnsanlarımızın yaşamaktan mutluluk duyacakları, huzurlu ve sevgi dolu bir Çorlu yaratmak için personellere yönelik eğitimlerin devam edeceğinin altını çizen Başkan Sarıkurt, "Hep daha iyisini hedefleyeceğiz. Eğitimli personelimizle vatandaşlarımıza hizmet kalitemizi sürekli arttıracağız." şeklinde konuştu.

 

Haber / Yakup KARATEPE