Demircan: Kendi adaylarımızla seçime gireceğiz

Pazar gününe kadar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve 11 ilçede belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını belirten Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, â??

GÜNDEM 23.01.2019 18:35:00 0
Demircan: Kendi adaylarımızla seçime gireceğiz

Çerkezköy’ün geleceği için Büyük Birlik Partisi olarak onların da söyleyecek sözü olduğunu kaydeden Demircan “Çerkezköy bizim kalemiz. Son 2 seçimde aldığımız oylar ve seçime etkimiz dikkate alınırsa partimizin kitlesel ağırlığından ziyade elmas değerindeki ağırlığının sorumluluğu ve bilincindeyiz. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimde oy kullanacak seçmenlerimizin de vereceği oyun vebalinin bilinciyle oy kullanmalarını istiyoruz” dedi.

 

ALTERNATİF YOK DİYENLERİN PARTİSİ

 

Alternatif yok diyenlerin partisinin Büyük Birlik Partisi olduğunu söyleyen İl Başkanı Demircan “Biz koltukları kazanmaktan ziyade önce Allah’ın rızasını, sonra da milletimizin hayır duasını kazanmak için yola çıktık. Bu yolda merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yetimleri olarak kendimizi aziz Türk milletine emanet ettik. ‘Siyaset milletin parası ile yapılamaz’ diyen merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları olarak belki iktidara gelemedik ama milletin gönlünde muktedir olduk, aranan ve bilinen olduk. Koltuk peşinde koşanlardan olmadık. Biz Amerika’dan icazet almadık, birileri gibi maklube sofralarında bulunmadık. Sonuna kadar meydanlarda olacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU