'Her mahalle kendi parkına sahip çıkmalı'

Karaağaç Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Kapaklı Belediyesi ek hizmet binasının karşısındaki parkta kısa bir süre önce tamamlanan ve parkın aydınlanmasını sağlayan trafoyu

GÜNDEM 22.01.2019 16:12:00 0

Kapaklı Belediyesi tarafından Karaağaç Mahallesi ek hizmet binasının karşısındaki Baran Sokak’taki parkta kısa bir süre önce tamamlanan aydınlatma trafosuna kimliği belirsiz kişi ya da kişiler zarar verdi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Yaklaşık maliyeti 10 bin lira olan aydınlatma trafosuna zarar veren kişi ya da kişiler hakkında gerekli soruşturmaların başlatıldığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Vatandaşlarımız ile birlikte çocuklarımızın eğlenmesi, dinlenmesi ve boş vakitlerini değerlendirmesi için yaptığımız parklarımızı bu hale getirenleri halkımızın takdirine bırakıyoruz” dedi.

 

PARKLARA SAHİP ÇIKMAYA DAVET ETTİ

 

Vatandaşların vergileriyle belediyenin bütçesiyle yapılan bu parkların kamu malı olduğunu kaydeden Mandalı “Özellikle çocuk parklarımıza zarar veren, çirkin yazılar yazan, yeşil alanlardaki çiçeklere zarar veren, aydınlatmalara zarar veren kişilerin 444 80 59 no’lu telefon aranarak zabıta ekiplerimize bildirilmesini istiyoruz. Her mahalle, her semt kendi parkına sahip çıkmalı. Bu anlamda kamuoyunu duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

 

“YAĞMUR SUYU MAZGALLARI ÇALINDI”

 

Geçtiğimiz hafta da İsmetpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi’nde 20’ye yakın yağmur suyu mazgalının çalındığını dile getiren Mandalı “Konu emniyete intikal etti ve gerekli soruşturmalar başlatıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU