Vatandaşlara bez torba hediye etti  

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray, Ergene, Muratlı ve Hayrabolu'da vatandaşlara bir araya gelerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan çevre dostu bez torbaları vatan

GÜNDEM 21.01.2019 15:32:00 0
Vatandaşlara bez torba hediye etti  

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Küçükyoncalı ve Çayla Mahallesi, Ergene Ulaş Mahallesi, Muratlı İnanlı Mahallesi ve Hayrabolu Dambaslar Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak, kendilerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

DAHA TEMİZ, DAHA YAŞANILABİLİR BİR TEKİRDAĞ

 

Düzenlediği ziyaretler sırasında semt pazarlarında da vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak kendilerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan çevre dostu bez torbalarını hediye etti. Ziyaretler sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, bez torba dağıtımının ileriki günlerde farklı ilçelerde de devam edeceğini belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çevre kirliğinin önüne geçilmesi amacıyla başlatılan sıfır atık projesine destek veriyoruz. Hedefimiz daha temiz, daha yaşanılabilir bir Tekirdağ" dedi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK