Belediyeden çocuklara 'Kodlama' eğitimi

Edirne Belediyesi tarafından Edirne Yaşam Merkezi'nde, 7-14 yaş öğrencilerine yönelik 'Kodlama' eğitimi verilecek. Yarıyıl tatili boyunca devam edecek olan Kodlama Eğitimi'ne isteyen tüm öğ

GÜNDEM 20.01.2019 12:45:00 0
Belediyeden çocuklara

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 'Geleceğimizin teminatı çocuklarımız daha da donanımlı yetişmeli' diyerek kısa bir süre önce eski İmam Hatip Lisesi yanındaki binada hizmete sunduğu Edirne Belediyesi Yaşam Merkezi'nde 7-14 yaş arası öğrencilere ‘Kodlama’ eğitimi verileceğini açıkladı.

 

HAFTADA 3 GÜN EĞİTİM

 

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Habitat Derneği’nin işbirliğinde gerçekleştirilecek olan proje kapsamında 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yıllının bir dönemini geride bırakarak, yarıyıl tatiline giren 7-14 yaş arası öğrencilere ‘Kodlama’ eğitimi verilecek. Habitat Eğitmeni Serem Tütüncü tarafından verilen eğitimler Edirne Belediyesi Yaşam Merkezi’nde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Saat: 13.00’de düzenlenecek. Eğitime katılmak isteyen öğrencilerin www.edirne.bel.tr adresinden başvuru yapabileceği ve 0 (284) 213 41 09 numaralı telefonlardan bilgi alabileceği belirtildi.

 

Haber / Seda AKYOL