36 bin 814 öğrenci karne aldı

Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi sona erdi. Çerkezköy'de 3 bin 93'ü okul öncesi, 12 bin 231'i ilkokul, 12 bin 363'ü orta

GÜNDEM 18.01.2019 15:14:00 0
36 bin 814 öğrenci karne aldı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban bazı okulları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıttı. Müjgan - Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenim gören öğrenciler karnelerini Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ın elinden aldı. Karne töreni dolayısıyla bugün saat 10:00'da  Müjgan - Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi, ardından Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş öğrencilerin karne heyecanını paylaştı.

ÖZEL ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ VERDİLER

 

Müjgan - Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde Okul Müdürü Mustafa Sevinç, hayırsever Müjgan Serkan Karagöz çifti ve okul öğretmenleri tarafından karşılanan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, özel öğrencilerle bir araya gelerek karnelerini verdi. Karnelerinin verilmesinin ardından Kaymakam Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş'e yeni açılan sınıf hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Sevinç, "Bu sınıfı Turkcell sponsorluğunda OTSİMO kampanyası çerçevesinde yaptırdık. Türkiye’de bu sınıftan sadece 11 tane var. Sadece bir tanesi Trakya Bölgesi’nde bulunuyor. Bu sınıfın yaklaşık maliyeti 70 bin TL. Yaklaşık 10 gün önce hizmete açtık. Bizim burada sadece akıllı tahtamız vardı. Geri kalan her şey Turkcell tarafından yapıldı ve teslim edildi. İkinci aşamasında yine Turkcell’e bir müzik dershanesi başvurumuz var. Şu anda beklemede. Muhtemelen önümüzdeki aylarda onun da onayını alırsak bir de müzik dershanesi yaptıracağız" dedi.

 

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

 

Müjgan - Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nin ardından Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 5. sınıf öğrencilerine karnelerini verdi. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Abban, 97,98 puanla okul birincisi olan 8. sınıf öğrencisi Emirhan Çetin'e, okul ikinciliğini 97,55 puanla paylaşan 5. sınıf öğrencileri Elif Ceylan ve Rana Karakaş'a ve 97,31 puanla okul üçüncüsü olan 5. sınıf öğrencisi Yusuf Emin Şirin'e hediyelerini verdi.

 

ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

 

Tepe İlkokulu ve Ortaokulu’nda da karne töreni düzenlendi. Karne töreninde konuşan Okul Müdürü Ercan Ögeday, “2018-2019 öğretim ve eğitim yılının ilk yarısında öğrenciler başarılı oldu. Bu başarılarını ikinci dönemde de sürdüreceklerine inanıyorum” dedi. Okul Müdürü Ögeday’ın konuşmasının ardından 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk döneminde il genelinde ve ilçe genelinde düzenlenen yarışma ve şampiyonalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilere karneleri ve ödüllerinin verilmesinin ardından 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk döneminde ilçe genelinde düzenlenen çeşitli etkinlik ve projelerde okulu temsil eden öğretmenlere de üstün başarı belgesi verildi.

 

Haber / Özge MERİÇ  - Seda AKYOL