Yeni hizmet birimi faaliyete geçti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Ergene ve Saray'da daha etkin hizmet verebilmek için Çorlu Ek Hizmet Binası'nda, Hafriyat Yönetimi Şube Müd?

GÜNDEM 17.01.2019 11:17:00 0
Yeni hizmet birimi faaliyete geçti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Ergene ve Saray ilçelerinde yaşayan vatandaşların işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bağlı Hafriyat Yönetimi Şube Müdürlüğü Çorlu Hizmet Birimini faaliyete geçirdi. Söz konusu birimin hizmete girmesiyle birlikte vatandaşlar Süleymanpaşa'ya gelmeden işlemlerini halledebilecek.

 

"VATANDAŞLAR İŞLEMLERİNİ DAHA HIZLI GERÇEKLEŞTİRECEK"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, verilen hizmet hakkında açıklama yaparak "Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın hizmetlerimizden azami düzeyde yararlanması için gerekli çalışmaları yaptık. Hizmet birimlerimize ulaşımı kolaylaştırdık. Bu kapsamda Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Ergene ve Saray ilçelerinde yaşayan vatandaşlarımızın işlemlerini kolaylaştırmak adına Hafriyat Yönetimi Şube Müdürlüğü Çorlu Hizmet Birimimizi hizmete sunduk. Vatandaşlarımız Süleymanpaşa ilçesine gerek kalmadan, işlemlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirebilecek. Bu hizmetin tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

ÇORLU HİZMET BİRİMİ

 

Hafriyat Yönetimi Şube Müdürlüğü Çorlu Hizmet Birimi’nde, hafriyat toprağı, inşaat/yıkıntı atıkları taşıma izin belgesi taleplerinin alınarak yanıtlanması, hafriyat toprağı dolgu izni taleplerinin alınarak yanıtlanması, geçici depolama izni taleplerinin alınarak yanıtlanması, kaçak hafriyat dökümlerinin denetimleri ve vatandaşlardan ve kurumlardan gelen istek, şikâyet ve taleplerin incelenmesi konularında hizmet verildiği belirtildi.

 

Haber / Seda AKYOL