"Çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet payidar kılacak"

Edirne Çocuk Hakları Derneği Başkanı Nebahat Çavuş, Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Aydın, Mehtap Öğüt, Gönül Sayın, Edirne Belediye Başkan?

GÜNDEM 16.01.2019 13:58:00 0
"Çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getirerek, Edirne’nin Çocuk Dostu Kent olması için çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Bugüne kadar çocukların özgürce oynayabileceği parklardan; yaşayarak ve yaparak öğrenecekleri Çocuk Müzesi’ne kadar birçok önemli projeye imza attıklarını ifade eden Gürkan, Edirne Belediyesi Yaşam Merkezi’yle de dezavantajlı çocukların eğitimde fırsat eşitliği yakalayabilmesi için olanak sağladıklarını belirtti.

 

EN BÜYÜK YATIRIMIMIZ ÇOCUKLARIMIZA

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, çocukların geleceğe daha güvenli yürüyebilmesine imkan sağlayacak her projenin yanında olduklarını ve destek vereceklerini ifade ederek, "Bizim en büyük yatırımımız çocuklarımıza. Edirne Çocuk Hakları Derneği ile birlikte Anne-Baba Eğitiminden; Trafik Eğitim Parkuruna kadar birçok önemli projeye imza atacağız. Şubat ayının ilk haftasında denk gelen İnternet Güvenliği Haftası’nda  Edirne Çocuk Hakları Derneği ile birlikte ortak projeler gerçekleştirerek; velileri ve çocuklarımızı bu konuda bilinçlendireceğiz" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ