"İkinci Bahar"da kahkahalar havada uçuştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) "İkici bahar" adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Usta oyuncuların performansıyla salonu büyüleyen "İkici Bahar" adlı

GÜNDEM 16.01.2019 11:30:00 0

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda saat 19:30’da başlayan “İkinci Bahar” adlı tiyatro oyununa, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ve Ahmet Temiroğlu'nun yanı sıra çok sayıda tiyatrosever izledi.

 

DANS PERFORMANSI HAYRAN BIRAKTI

 

Aşk, romantizm ve komedi dolu bol kahkahaların atıldığı ‘İkinci Bahar’ adlı oyunda ideallerini, hayallerini çok çalışmak, para kazanmak üzerine kuran bir genç kuşak ve solmuş çiçeklerin kendine özgü kokuları olduğunu geç de olsa fark etmiş olan diğer kuşak mizahi bir dille anlatılırken kadınların anlaşılmak değil sevilmek istendiklerine de değinildi. Alfonso Paso’nun yazıp Serkan Budak’ın yönettiği 2 perdelik komedi oyununda Türk sinema, tiyatro ve dizi filmlerinin sevilen oyuncusu Cihat Tamer, Bedia Ener, Simge Selçuk, Emre Törün ve Serkan Budak’ın rol aldı. İzleyicilerden tam not alan ve keyifli dakikaların yaşandığı tiyatro oyununda Türk sinemasının duayen sanatçılarından Cihat Tamer, Bedia Ener’in “Kara Sevda” adlı şarkıda göstermiş olduğu dans performansı ile seyircileri hayran bıraktı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Oyunun bitmesiyle birlikte, sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlanırken sahneye gelen tüm oyuncuları tebrik eden Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Çosb Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tüm izleyenler adına teşekkür ederek oyunculara çiçek takdim etti.

 

Haber/ Seda AKYOL