'Kapaklı İçin Benim de Fikrim Var'

Kapaklı Belediyesi başlatmış olduğu 'Kapaklı İçin Benim de Fikrim Var' projesi ile vatandaşların görüşlerini değerlendiriyor.

GÜNDEM 15.01.2019 14:57:00 0

Kapaklı Belediye tarafından internet sitesinde başlatılan 'Kapaklı İçin Benim de Fikrim Var' projesi kapsamında Kapaklı için fikri olan ve bu fikirlerini paylaşmak isteyen vatandaşların görüşleri değerlendiriliyor. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı proje ile ilgili yapığı açıklamada, "Kapaklımızın geleceğini, yine Kapaklı halkımızın düşüncelerini dikkate alarak şekillendiriyoruz" dedi.

 

KAPAKLI'NIN GELECEĞİNDE SÖZ SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı açıklamada "Trakya’nın Yükselen Değeri olan Kapaklı'yı daha da ileriye taşımak, daha güzel bir yer haline getirmek ve vatandaşlarımızın taleplerine en uygun şekilde cevap vermek adına başlatmış olduğumuz projemiz sayesinde, vatandaşlarımızdan gelen proje ve hizmet önerilerini ilgili birimlerimize aktararak ‘vatandaş odaklı hizmet’ anlayışımıza devam ediyoruz. Kapaklımız için sizin de bir fikriniz varsa www.kapakli.bel.tr adresinden internet sitemizde ‘Kapaklı İçin Benim de Fikrim Var’ bölümünde bulunan formu doldurarak, İlçemizin geleceğinde söz sahibi olabilirsiniz" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ