Yüksel'den adaylık açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 31 Mart seçimleri için yeniden aday gösterilen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, adaylık açıklamasını yaptı.

GÜNDEM 14.01.2019 14:58:00 0
Yüksel

Adaylık programında konuşan CHP Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, “Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Ergene’de de aday adaylığı süreci, Rasim Yüksel’in genel merkezimiz tarafından tekrar aday gösterilmesi ile sona erdi. Bugüne kadar her zaman örgütünün yanında olan başkan adayımız Rasim Yüksel’e adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz ve başkanımıza başarılar diliyoruz. Ona desteğimiz ve güvenimiz tamdır. Bugünden itibaren CHP Ergene örgütü için seçim süreci başlamıştır. Ergene Atatürkçülerin kalesidir, Ergene Cumhuriyetin kalesidir, Ergene Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesidir” dedi. Ulusoy, Tekirdağ’da millet ittifakı ile yeniden 12-0 yapacaklarını dile getirdi.

 

“HER ADAYIMIZ HİZMET DEMEK”

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de “Her bir adayımızı hizmetleriyle, duruşlarıyla sizler çok iyi tanıyorsunuz. Her bir adayımız Cumhuriyet Halk Partisi demek. Her bir adayımız hizmet demek, her bir adayımız Tekirdağ demek, Tekirdağ sevdası demek” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin anlayışının insan odaklı bir hizmet anlayışı olduğunu söyleyen Yüceer “Bizim anlayışlımızda yaşam kalitesinin artırılması var. Rant odaklı değil, halk odaklı hizmet var. Beton değil, insan odaklı hizmet var. Tekirdağ sadece Trakya’nın değil, Balkanların incisi olma yolunda inşallah bu süreçte de marka kent olarak devam edecek” dedi. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ise “Yerel siyasette başkanlarımızı gerekli hizmetleri yapıyorlar. Biz de Ankara’da sizler adına genel siyaset yapıyoruz” diyerek Ankara’da yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.  

 

“111 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPILDI”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Tam bin 750 gün oldu. Sizden aldığımız yetkinin dolmasına 75 gün var” diyerek Ergene’ye yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. TESKİ’nin 55 milyon liralık, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de 56 milyon liralık yatırım yaptığını söyleyen Albayrak, “Bu hizmetler benim Ergeneme helal olsun. Ergene daha fazlasını hak ediyor” dedi. 

 

“İDDİALI PROJELERİMİZ VAR”

 

Programda son konuşmayı Ergene Belediye Başkanı ve CHP Ergene Belediye Başkan Adayı Rasim Yüksel yaptı. Sıfırdan bir ilçe belediyesi kurduklarını söyleyen Yüksel “Her mahallede hizmetlerimiz var. Yapılmayan yollarımız çok az kaldı. Baharla beraber Ergene’de gelecek dönemde yol sorunu kalmayacak. Uyumadık, uyumuyoruz, çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. 3 tane düğün salonu yaptık. Bugüne kadar yaptığımız hizmetler ortada, yapacaklarımız da ortada. Cem Evi Projesi’ni 2019’da hayata geçireceğiz. İddialı projelerimiz var. Bu kale CHP’nin kalesi, bu kale sizlerin kalesi, bu kalede CHP’nin bayrağı her zaman dalgalanacak” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU