Dükanlı ailesinin acı günü

Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı'nın babası Hüseyin Dükanlı, 76 yaşında hayatını kaybetti. Yakalandığı hastalığa yenik düşe

GÜNDEM 13.01.2019 17:09:00 0
Dükanlı ailesinin acı günü

Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı’nın babası Hüseyin Dükanlı, yaşamını yitirdi.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

76 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Dükanlı, cumartesi günü öğle namazına müteakip Kapaklı Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları ve dualarıyla Kapaklı Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Hüseyin Dükanlı’yı son yolculuğunda Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Akın Yılmaz ve Ömer Karadeniz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, iş adamları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Cenazenin ardından Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı ile ailesi taziyeleri kabul etti.

 

Haber / Özge MERİÇ