'Çerkezköy DynEd Kullanıyor' ödülleri verildi

Çerkezköy Atatürk İlkokulu aralık ayı raporları kapsamında hem Çerkezköy hem de Tekirdağ'da DynEd kullanım birincisi oldu. DynEd Bayrağı'nın sahibi olan Atatürk İlkokulu öğrencilerine ödülle

GÜNDEM 9.01.2019 15:14:00 0

Çerkezköy'de bulunan okullar, aralık ayı raporları kapsamında DynEd kullanım oranlarına göre Tekirdağ genelindeki birinciliğini korurken, bu başarı dolayısıyla okul ve öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.Öğrencilerin tamamı sistemde çalışan Veliköy İmam Hatip Ortaokulu, Veliköy İlkokulu, Kızılpınar İlkokulu, Recep Arif Gabralı İlkokulu, Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu, Çerkezköy Tepe İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Mevlana İlkokulu Üstün Başarı Belgesi alırken, aktif öğrenci oranı yüzde 90 ve üzeri olan Zeki Algur İlkokulu, Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi, Veliköy Belediyesi Ortaokulu, Atatürk İlkokulu, 125. Yıl Ortaokulu ve Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

 

BİRİNCİ ATATÜRK İLKOKULU OLDU

 

'Çerkezköy DynEd Kullanıyor' projesinde sıralamaya giren öğrenci ve okullar kapsamında ilkokullarda 1. Eşref Akif Şanlı - Atatürk İlkokulu, 2. Kerem Arduçoğlu - Mevlana İlkokulu, 3. Umut Başar - Mevlana İlkokulu. Ortaokullarda: 1. Zerda Medine Fidan - Nurullah Narin Ortaokulu, 2. Muhammed Gümüş - Cumhuriyet Ortaokulu, 3. Kaan Seyhan - Tepe Ortaokulu. Liselerde ise: 1. Feyiz Ali Bozkurt - Kızılpınar Anadolu Lisesi, 2. Ömer Ekinci - Pakize Narin Anadolu Lisesi, 3. Sinan Gül - Pakize Narin Anadolu Lisesi oldu.

 

Haber / Aleyna ÇELİK