Kredi kartı borçları yapılandırılacak

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılacağını, kredi kartı borçlarını yapılandırmak isteyenlere Ziraat Bankası aracılığıyla kredi ve

GÜNDEM 8.01.2019 11:53:00 0
Kredi kartı borçları yapılandırılacak

Kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşların, Ziraat Bankası aracılığıyla, kredi kartı borçlarının tek bir çatı altında toplanacağını kaydeden Erdoğan, “Hangi banka olursa olsun, buradan alınan krediyle borçlar kapanacak. Aylık gelirine uygun şekilde bu borcunu ödeyecek” dedi.

 

22 MİLYAR LİRALIK KREDİ

 

Halkbank’ın, esnaf ve sanatkarların işletme giderlerini karşılamak üzere 22 milyar liralık kredi kullandıracağını söyleyen Erdoğan “Bütün kurlara ilgili oyunlara rağmen, dengelenme sürecini yansıtmak için 10 milyarlık tutarını ilk çeyrekte kullandırma kararı aldık. Detayları yarın Halkbank tarafından paylaşılacak” dedi.

 

ELEKTRİK FATURASINI DEVLET KARŞILAYACAK

 

Erdoğan “Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 kw/saat elektrik tüketimini devlet olarak biz üstleniyoruz. Bu kapsamda 2,5 milyon üzeri hanede 80 liralık elektrik faturasını devlet karşılayacak” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ