Öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen ücretsiz kurslara bir yılda 460 öğrenci katılım sağladı. Akademik eğitimlerin yanında sosyal ve kültürel etkinliklerinde uygulandığı

GÜNDEM 7.01.2019 16:48:00 0
Öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi'nin düzenlediği Matematik, İngilizce, Bilgisayar, El İşi Aktiviteleri, Satranç, Uygulamalı Tiyatro ve Görsel Sanatlar alanlarında açılan kurslar devam ediyor.

 

460 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALDI

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, öğrencilerin boş zamanlarını Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde ücretsiz kurslarla en iyi şekilde değerlendirdiğini dile getirerek, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yönelik açtığımız kurslarla onların daha donanımlı olarak yetişmelerine katkı sağlıyoruz. Gençlik Merkezi’mizde öğrencilerimiz için kendilerini geliştirebilecekleri, derslerinde eksikliklerini tamamlayabilecekleri kurslar açtık. Öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirebilmeleri için tüm imkânları sağlıyoruz. Gençlik Merkezimiz 15 kişilik özel sınıfları, akıllı tahtaları, son teknoloji bilgisayarları ve tüm modern donatıları ile öğrencilerimizin hizmetinde. Şuan yaklaşık 120 öğrencimiz kurslarımıza devam etmekte. Yaz kurslarımızla ile birlikte bir yılda yaklaşık 460 öğrenci Gençlik Merkezimizde eğitim aldı" dedi. 2 milyon 700 bin TL yatırım bedeliyle 2016 yılında kullanıma açılan Gençlik Merkezinde; bilgisayar odası , Z tipi kütüphane , kurs ve konferans salonları , spor salonları , sinema salonları , kafeterya bulunduğu kaydedildi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK