Hırsızlar 'Çapkın' isimli papağanı çaldı

Marmara Ereğlisi'nde, Yaşar Alaz tarafından işletilen kebapçıya giren hırsızlar, Jako cinsi 'Çapkın' isimli papağanı çaldı.

GÜNDEM 4.01.2019 16:12:00 0
Hırsızlar

Marmara Ereğlisi'ne bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'ndeki 60 yaşındaki Yaşar Alaz tarafından işletilen kebapçıya önceki gece giren kimliği belirsiz kişiler tarafından kafeste bulunan, Jako cinsi 'Çapkın' isimli papağan ile televizyon, 650 lira ve aralarında antikaların da olduğu duvarlardaki eşyalar çalındı.

 

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

 

Sabah kebapçıya gelen Alaz, kapı kilidinin kırılarak, açıldığını fark etti. İçeri giren Alaz, papağanının kafesinin boş olduğunu, televizyonun, kasadan bir miktar paranın ve bazı eşyaların çalındığını görünce İlçe Jandarma Komutanlığı'na haber verdi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kebapçıda detaylı inceleme yaparak çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kameralarının kayıtlarının incelendi. Jandarma ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

 

"NE OLUR 'ÇAPKIN'IMI GETİRİN"

 

Doğumundan itibaren 7 yıldır beslediği 'Çapkın' adındaki papağanının çalınmasından büyük üzüntü duyduğunu belirten Yaşar Alaz, "Çaldıklarınız sizin olsun, 'Çapkın'ımı bana getirin. Kaç paraya satacaksanız, ne kadar istiyorsanız ben size veririm. Ne olur 'Çapkın'ımı getirin" diye konuştu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU