Tuzlama ve kar küreme çalışmaları arttırıldı

Meteoroloji tarafından Süleymanpaşa ve çevresinde yoğun kar yağışı beklendiği bilgisinin verilmesinin ardından açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, çalışmaların yoÄ?

GÜNDEM 4.01.2019 13:20:00 0
 Tuzlama ve kar küreme çalışmaları arttırıldı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, meteoroloji tarafından açıklanan Süleymanpaşa ve çevresinde yoğun kar yağışı beklendiği bilgisinin ardından çalışmaların yoğunlaştırıldığını ve çalışmalar sonrasında şehrin herhangi bir yerinde problem yaşanmadığını açıkladı.

 

"HER TÜRLÜ HAVA KOŞULUNA HAZIRIZ"

 

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından kar yağışının başlamasıyla tuzlama ve kar küreme çalışması yaptı. Ekipler ayrıca olası buzlanmanın önüne geçebilmek adına da gece boyunca buz çözücü solüsyon ile ana arterlerde çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak her türlü hava koşuluna hazırız. Kar yağışının başlaması ile birlikte yine tüm ekiplerimiz sahada çok çalıştı. Meteorolojiden aldığımız bilgiye göre yağışlar devam edecek. Biz de çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam edeceğiz. Olası sorunlara karşı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi 0850 450 59 59 numarası 24 saat hizmet veriyor" şeklinde konuştu.

 

Haber / Yakup KARATEPE