Vali Yardımcısı Hanlıoğlu'na veda yemeği

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu'nun emekliye ayrılması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.

GÜNDEM 4.01.2019 13:08:00 0
Vali Yardımcısı Hanlıoğlu

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu için düzenlenen veda yemeğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ın yanı sıra emekliye ayrılacak olan Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz, Abdullah Kalkan, Şahin Aslan, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İl Jandarma Komutanı Alb. Şahin Karakaş katıldı.

 

"MESLEKTAŞLARIMIZLA BAĞIMIZ KOPMAZ"

 

Programda konuşma yapan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Her şey bir şekilde gelip geçiyor. Önemli olan bunu sizin gibi, güzelliklerle yapıp güzelliklerle sonlandırabilmektir. Günlük mesai anlamında mülki idare mesleğiyle bağlantınız kesiliyor gibi görünse de gönülden baktığımızda hiçbir zaman meslektaşlarımızla bağımız kopmaz. Mülki idare amirliği gönülle yapılan bir meslektir. Bu kimliği şerefle taşıyoruz. Hiçbir zaman yüksünmeden vatandaşın ihtiyacını gidermek, ona hizmet etmek, onların problemlerini çözmek için canla başla çalışıyoruz. Öyle ya da böyle kamu görevinin bir sonu var. Burada, hepimizin bir meslek büyüğü var. Arkasından hem güzelliklerle hem hayırla yad edilen bir meslek büyüğümüz var. Biz, sizi kalbimize yazdık bunu bilmelisiniz. Biz size emekli biri olarak değil, kıdemli, duayen bir meslek büyüğü olarak görüyoruz. Allah yolunuzu açık etsin, kalbimiz sizinledir" dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU