Süleymanpaşa Meclisi toplandı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın başkanlığında yapılan meclis toplantısında gündem maddelerini g?

GÜNDEM 3.01.2019 13:16:00 0
Süleymanpaşa Meclisi toplandı

Süleymanpaşa Gençlik Merkezi’nde saat 10.00'da başlayan toplantıda 7 gündem maddesi ile geçtiğimiz aylarda belediye meclisi tarafından İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen 11 karar ve 18 gündem dışı evrakın yanı sıra siyasi parti gruplarından gelen 3 önerge görüşülerek karara bağlandı.

 

DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

 

2019 yılı içinde Süleymanpaşa Belediyesinin 2018 yılına ait gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için meclis üyeleri içinden oluşan Denetim Komisyonu seçimi de yapıldı. Yapılan oylamada Ömer Faruk Küçük, Hülya Erzincan Karaağaç, Meral Özdemir, Şükriye Gündüzler ve İrfan Demir Denetim Komisyonu üyeliklerine seçildi. Süleymanpaşa Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nın 6 Şubat 2019 Çarşamba günü, Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirileceği belirtildi.

 

Haber / Seda AKYOL