NKÜ'den öğrencilere sıcak çorba ikramı

Namık Kemal Üniversitesi'nde sınavlara çalışan öğrencilere yıl sonu sınav dönemi boyunca sıcak çorba ikramı yapılacağı duyuruldu. Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ?

GÜNDEM 1.01.2019 14:45:00 0
NKÜ

Namık Kemal Üniversitesi Kütüphanesi önünde, sınavlara çalışan öğrencilere yönelik yıl sonu sınav dönemi boyunca devam edecek olan sıcak çorba ikramı başladı. Gece 22:00 ile 24:00 saatleri arasında yapılacak olan sıcak çorba ikramının tanıtım etkinliğine Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin de katıldı. Akademik ve idari personelin de hazır bulunduğu etkinlikte Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker de eşlik etti.

 

SINAV DÖNEMİNDE ÖĞRENCİLERİN İÇİNİ ISITACAK

 

Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanıp sunulan çorba, öğrenciler tarafından çok beğenildi. Öğrenciler yılsonu sınav döneminde gece geç saatlerde sıcak çorba ikramı yapılacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin çorba ikramının ardından öğrencilerle sorunlarını dinledi. Prof. Dr. Mümin Şahin, "Açık yüreklilikle söylüyorum, biz burada sizler için varız. Sorunlarınızı, sıkıntılarınızı elimizden geldiğince hızlı çözmeye çalışacağız" ifadelerine yer verdi.

Haber / Özge MERİÇ