Büyükşehir Belediyesi'ne Kent & Başkan ödülü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kent & Başkan Dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde, Kent & Başkan Ödülü'ne layık görüldü.

GÜNDEM 31.12.2018 12:47:00 0
Büyükşehir Belediyesi

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Kent & Başkan 2018 ödül törenine Türkiye'nin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

 

KENT & BAŞKAN ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

 

Kent & Başkan Dergisi tarafından Türkiye genelinde online olarak yapılan anketin sonuçlarına göre, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyeleri, farklı kategorilerde ödül alırken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de sosyal belediyecilik kapsamında hayata geçirdiği vatandaş odaklı projeleriyle Kent & Başkan Ödülü’ne layık görüldü. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak adına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Kent & Başkan Ödülü’nü Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici’nin elinden aldı.

 

BİZLER İÇİN GURUR VERİCİ

 

Türkiye’nin dört bir yanından yerel yönetim temsilcilerinin bulunduğu bir platformda, Tekirdağ ve Başkan Kadir Albayrak adına aldıkları bu ödülün kendileri için gurur verici olduğunu söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, internet üzerinden düzenlenen ankete katılarak oy veren vatandaşlara teşekkür etti.

 

“KISA ZAMANDA ÖNEMLİ İŞLER BAŞARDIK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da ödül hakkında yaptığı açıklamada “Yeni kurulan bir Büyükşehir Belediyesi olmamıza rağmen kısa zamanda önemli işler başardık. Projelerimiz ve hizmetlerimizi, ulusal platformlarda aldığımız ödüllerle süslüyoruz. Bu, bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu ödülün alınmasında emeği geçen personelimize ve gücümüzü aldığımız kıymetli Tekirdağ halkına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ