Vatandaşları sanatla buluşturdu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi vatandaşları sanatın farklı dalları ile buluşturma kapsamında Süleymanpaşa'da Tekirdağ Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ve TRT ses sanatçılarının katÄ

GÜNDEM 28.12.2018 12:37:00 0
Vatandaşları sanatla buluşturdu

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda düzenlenen konsere Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Abdullah Barut, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

"SANATIN VE SANATÇININ YANINDAYIZ"

 

Tekirdağ Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ile TRT ses sanatçılarının katıldığı ve yaklaşık iki saat süren konser yoğun ilgi gördü. Türk Sanat Müziği Korosu ve ses sanatçıları, Türk Sanat Müziği'nin en önemli örneklerini dinleyiciler için seslendirdi. Konser sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, Koro Şefi Nevzat Avcı'ya çiçek takdim etti. Burada bir konuşma yapan Behçet Atlı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarını belirterek, Nevzat Avcı'yı gerçekleştirdikleri başarılı konser nedeniyle tebrik etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU