'And Geçmişin Bedeli' filminin galası yapıldı

Çekimleri Ergene ve Çorlu'da yapılan ve burada yaşayan genç oyuncu kadrosunun yer aldığı "And Geçmişin Bedeli" adlı filmin galası Çorlu Orion AVM'de yapıldı.

GÜNDEM 27.12.2018 18:15:00 0

Ergene ve Çorlu’da yaşayan genç oyuncu kadrosundan oluşan "And Geçmişin Bedeli" adlı sinema filminin galasına, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Albayraktar, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Hülya Perin ve Kemaleddin Avcı, Çorlu eski Belediye Başkanı Ünal Baysan, Siyasi parti temsilcileri, Oda ve Dernek Başkanları, Mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

OYUNCULARI TEBRİK ETTİ

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, filmin yapımcısı ve oyuncu kadrosunu tebrik ederek, "Genç yaşınızda kendi imkanlarınız ile çekmiş olduğunuz bu güzel sinema filmi için sizleri tebrik ediyorum. Film kadrosunda bizimde bir belediye personelimizin rol almasında da mutluluk duyduk ve gururlandık. Ergene Belediyesi olarak böyle güzel projelerin her zaman destekçisiyiz, bu filmin ardından sizlerden yeni sinema filmleri bekliyorum" dedi.

 

"AND GEÇMİŞİN BEDELİ"

 

Çekimleri Çorlu ve Ergene'de yapılan "And Geçmişin Bedeli" isimli kısa filmde içleri vatan aşkıyla yanan, istiklalin ve alınacak bir intikam uğruna vazifelerine kendini adayanların hikayesi anlatılıyor. Yönetmenliğini Ümit Değirmenci'nin yaptığı filmin ana karakter oyuncularında Kurmay Yüzbaşı Ertuğrul Altay (Haluk YIS), Teğmen Kaan Gökbora (Ümit Değirmenci), Astsubay Kıdemli Üstçavuş Emirhan Yıldırım (Eren Yürük), Astsubay Üstçavuş Yavuz Karadayı (Efrahim Kurt), Astsubay Çavuş Gökhan Keskin (Mehmet Kaba), İstihbaratçı Astsubay Üstçavuş Kadir Sönmez (Buğra Kızılcık) ve İstihbaratçı Astsubay Üstçavuş Tarık Arslan (Gün Gözde). Filmin genel oyuncu kadrosu ise; Haluk Yıs, Kenan Serbest, Ümit Değirmenci, Berkay Bay, Eren Yürük, Efrahim Kurt, Mehmet Kaba, Nesim Mutlu, Berkant Cebeci, Yusuf Barut, Vesile Güneş, Buğra Kızılcık, Alkin Okur, Eray Yürük ve Bahar Can yer alıyor.

 

Haber / Özge MERİÇ