Hasta odaları yenilenmeye devam ediyor

Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde "Oda Donat Sevdiklerinin Adını Yaşat" kampanyası kapsamında yeni donatılan odalar için tabela asma töreni düzenlendi.

GÜNDEM 27.12.2018 14:41:00 0
Hasta odaları yenilenmeye devam ediyor

Trakya Üniversitesi Hastanesi’nde bulunan hasta odalarının yenilenmesi için başlatılan "Oda Donat Sevdiklerinin Adını Yaşat" kampanyası kapsamında, hayırseverler oda donatmaya devam ediyor. Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Gündeniz Altıay ve Prof. Dr. Enis Uluçam, Öğr. Gör. Saadet Elmas ve Hastane Müdürü Nevzat Üstün tabela asma töreninde  bağışçılarla buluştu.

 

BAĞIŞÇILARIN İSİM TABELALARI ASILDI

 

Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Abdullah Taş "Hastanemizde yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yakında açılacak ‘Kemik İliği Transplantasyon’ birimi için de çalışmalara başladık. Önümüzdeki yıl için de ameliyathane ve acil servislerimizde yenileme çalışmaları devam edecek. Hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile de hasta odalarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Bu destekler sayesinde, hep beraber daha da kaliteli bir sağlık hizmeti için önemli adımlar atmış oluyoruz. Değerli bağışçılarımızı yanımızda görmekten mutluluk ve gurur duyuyoruz" dedi. Konuşmaların ardından hasta odalarına bağışçıların isim tabelaları asıldı.

 

Haber / Yakup KARATEPE