'Hoş geldin Bebek Projesi' 8 bin bebeğe ulaştı

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan 'Hoş geldin Bebek Projesi' kapsamında Keleş ve Özkan ailelerini evlerinde ziyaret ederek hediye paketlerini takdim eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dünyaya

GÜNDEM 25.12.2018 15:27:00 0

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Mehmet-Gönül Keleş çiftini evlerinde ziyaret etti. Dünyaya gözlerini açan Muhammet Emin’e sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Akay, Hoş geldin Bebek hediye paketini Keleş çiftine takdim etti.

 

8 BİN BEBEK ZİYARET EDİLDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın bir sonraki durağı Özkan ailesinin evi oldu. Başkan Akay, Türker-Kübra Özkan ailesinin dünyaya yeni gelen bebekleri Liya Esra’ya uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulunarak ailesine Hoş geldin Bebek hediye paketini takdim etti. Hoş geldin Bebek Projesi ile ailelerin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 8 bin bebeği ziyaret ettiklerini belirtti.

 

Haber / Özge MERİÇ