"İkinci dönem de hizmetlerimiz devam edecek"

Çerkezköy'de mahalle muhtarlarını ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'ün sürekli göç aldığını belirtti. Çerkezköy'de öneml

GÜNDEM 20.12.2018 16:18:00 0

2014 yılından bu yana Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yeniden aday gösterilen Kadir Albayrak, Çerkezköy’deki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

 

MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET ETTİ

 

Öğlen saatlerinde Çerkezköy’e gelen Albayrak Veliköy ve Kızılpınar’daki mahalle muhtarlarına yaptığı ziyaretin ardından ilçe merkezindeki muhtarları ziyaret etti. Saat 16:00’da da Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün’ü ziyaret eden Albayrak, burada yaptığı açıklamada “Öğlen saatlerinden bu yana Çerkezköy’deyim. Çerkezköy’de 10 mahalle muhtarımızı da ziyaret ederek mahallelerin sorunları ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldım” dedi.

 

“SORUNLARIN ÖTELENMEDEN ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR”

 

Muhtarlara, yeni dönemde hayata geçirmek istediği projelerle ilgili de bilgi verdiğini söyleyen Albayrak “Büyükşehir Belediye Başkanlığım sürecinde muhtarlarımız bana büyük destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Seçim sürecinin başladığını dile getiren Albayrak “Partimizin Tekirdağ’daki 6 adayı daha açıklanmadı. Onların da açıklanmasının ardından yerel yönetime dönük siyasi çalışmalara başlayacağız. 6 adayımızın da açıklanmasının ardından 11 ilçe ve büyükşehir belediye başkan adayı olarak sahaya ineceğiz” diye konuştu. Hizmet süresi içinde yarım kalan işleri tamamlamaya çalıştıklarını ifade eden Albayrak “Çerkezköy’e çok önem veriyoruz. 188 bin olan Çerkezköy nüfusu büyükşehir yapılanması ile birlikte Kapaklı’nın ayrılmasının ardından 112 bine düştü. O gün 112 bin olan nüfus bugün 158 bine yükseldi. Çerkezköy sürekli göç alıyor. Sorunlarının ötelenmeden çözülmesi gerekiyor” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’DE ÇALIŞKAN BİR BELEDiYE BAŞKANI VAR”

 

Çerkezköy’de çalışkan bir belediye başkanının olduğunu dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Büyükşehirde Çerkezköy’ün haklarını çok iyi savundu. Büyükşehir olarak Çerkezköy’e güzel yatırımlar yaptık. Kavak Dere ıslah edildi. Arıtma tesisimiz devreye girecek. Kolektör hattımız tamamlandı. Kızılpınar’da altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Kızılpınar’a okul yapıldı. Kültür Sarayımızı 1 ay sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun inşaatı da devam ediyor” dedi.

 

“MUHTARLARIMIZ BİZİM YOL ARKADAŞLARIMIZ”

 

Çerkezköy’ün artık sel baskınlarına maruz kalmadığını söyleyen Albayrak “Önümüzdeki dönem için de Çerkezköy için önemli projelerimiz var. Çerkezköy’ü çok seviyoruz” dedi. Yeniden göreve gelmeleri halinde ilk icraatlarının Bağlık Köprüsünün ihalesini yapmak olacağını dile getiren Albayrak “Vahap Akay’ın da yeniden aday gösterilmesi Çerkezköy için çok iyi oldu. Son kalan yatırımlarımızı tamamlayacağız. Halkın takdiri ile göreve gelmemiz halinde ikinci dönemde de hizmetlerimiz devam edecek. Muhtarlarımız bizim yol arkadaşlarımız. Birlikte Çerkezköy ve tüm Tekirdağ için çalışacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU