Sofya Turizm Fuarı Çorlu TSO'da tanıtıldı

Bulgaristan'ın Başkenti Sofya'da 14 – 16 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak olan "Sofya Turizm Fuarı Tanıtım Toplantısı" Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda düzenlendi

GÜNDEM 20.12.2018 13:29:00 0
Sofya Turizm Fuarı Çorlu TSO

Sofya Turizm Fuarı Tanıtım Toplantısı'na Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı, R Tur Sahibi Üner Paşaoğlu, Çorlu’da faaliyet gösteren Hastane, Otel, AVM ve firmaların temsilcileri katıldı.

 

ZİYARETÇİ SAYISI ARTTI

 

Bulgaristan’dan Türkiye'ye alış veriş yapmaya gelen ziyaretçi sayısının  son dönemde oldukça arttığını dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "Bölgemizin avantajları var. Markaların üretimi burada yapılmaktadır. Üretim üssüyüz. Otel ve sağlık altyapımız Trakya’nın en iyisi durumundadır. Çorlu’ya olan ilginin artması için önümüzde Sofya Turizm Fuarı fırsatı vardır. Bu fuar aynı zamanda sağlık ve SPA gibi sektörleri de kapsamaktadır. Buraya turist nasıl gelir? Daha fazla ilgi çekmek için neler yapılabilir? Bu noktaları konuşmak için bu toplantının organizasyonuna karar verdik. Avantajlarımızı, Çorlumuzu anlatmak için oralarda stant kurmak istiyoruz. Fuara katılım ne kadar çok olursa Çorlu, o kadar fazla tanıtılacaktır. İkili görüşmeler, firma tanıtımları ve yeni pazarlar açılmasına katkı sağlamak için 14 -16 Şubat’ta Sofya’da ki yerimizi almak istiyoruz. Katılan herkese teşekkür ederim" dedi.

 

Haber / Seda AKYOL