Akay vatandaşlarla buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Kızılpınar Mahallesi'nde Erzurumlu vatandaşlarla bir araya gelerek, görev süresi boyunca yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. ?

GÜNDEM 19.12.2018 16:13:00 0
Akay vatandaşlarla buluştu

Kızılpınar Mahallesi'nde Erzurumlu vatandaşlarla bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’ün, Türkiye’nin 81 ilinden vatandaşların buluştuğu bir kent olduğuna vurgu yaparak 2014 seçimleri öncesinde ‘Çerkezköy Sevdası’ diyerek bir yola çıktığını belirtti. Belediye kapısından içeri girerken parti rozetini çıkararak herkesin Belediye Başkanı olacağını söylediğini hatırlatan Akay, "Görev sürecim boyunca herkese eşit ve ortak hizmet etme anlayışıyla çalışmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Kızılpınar Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Vahap Akay, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte 84 kilometre kanalizasyon, 4 kilometre de yağmursuyu hattı yaptıktan sonra 240 sokak ve 17 caddede yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlama noktasına geldik. Kızılpınar Mahallemizin çehresini değiştirdik" sözlerine yer verdi.

 

EN KISA ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Mahallesi’nde Kocameşe Piknik Alanı’nda revizyon çalışmalarının gerçekleştirildiğini ve vatandaşların kullanımına açıldığını belirterek "Büyükşehir Belediyemizin 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Kızılpınar Mahallemize 21 derslikli bir okul kazandırdık ve adını da Mustafa Kemal Ortaokulu koyduk. Yeni okul alanları oluşturduk. Eski belediye binasında Jandarma Noktası oluşturduk. Kapalı Pazar Yeri yaptık. Yeni Pazar yerimiz en kısa zamanda hizmete açılacak" dedi. Akay, 2019 Mart ayında seçime gideceğini hatırlatarak, "Önce bir aday adaylığı, sonrasında da adaylık süreci yaşanacak. Diğer adaylar Çerkezköy’e daha iyi hizmetler yapacaklarını anlatacaklar. Benim önceliğim kalan 6 aylık görev sürem boyunca devam eden işlerimizi tamamlamak olacak. Sonrasında, yarınlara dair hayallerimizi, sizlere sorduğumuz sorulara verilen cevaplar ile oluşturacağımız seçim beyannamemizi ortaya koyacağımız bir süreci yaşayacağız" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU