Hizmet binalarını tek çatı altında topluyor

Ergene Belediyesi çeşitli yerlerde bulunan hizmet binalarını Yeşiltepe Mahallesi'nde yapılacak olan yeni hizmet binasında tek çatı altında topluyor. Zemin kat üzeri 4 kat ve 2 adet bodrum kat ile toplamda 7 kattan oluşa

GÜNDEM 19.12.2018 15:48:00 0
Hizmet binalarını tek çatı altında topluyor

Ergene Belediyesi yeni hizmet binası birinci bodrum katında 8504,50 metrekare alanın içerisinde, Fen işleri, Hukuk, Kültür ve Sosyal İşler, Muhtarlık, Sağlık İşleri, Zabıta, Temizlik İşleri, İmar ve Şehircilik, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, Destek Hizmetleri, Emlak ve İstimlak, Yazı İşleri, Etüt Proje, Park ve Bahçeler, Bilgi İşlem Ruhsat Denetim, Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait arşiv alanları, Bilgi İşlem, Etüt Proje, Park Bahçeler, Sağlık İşleri, Kültür ve Sosyal İşler, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Yazı İşleri, Basın ve Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğüne ait depo alanları, Revir ve Doktor odası, Zabıta üst arama ve kontrol noktası, Otopark, İkinci El Eşya Mağazası, Rezerv odalar bulunacak. İkinci bodrum birinci bodrum kat gibi 8504,50 metrekare alan olup içerisinde, Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri Depolama alanları, Sığınak, Kadın-Erkek Mescit ve Abdesthane alanı, Rezerv odalar ve Otopark alanı yer alacak.

 

TÜM BİRİMLER TEK ÇATI ALTINDA

 

Ergene Belediyesi yeni hizmet binası zemin kat alanı 3.753,40 metrekare alana sahip olacak. İçerisinde, Nikah salonu, Takı odası, Gelin odası, Kafeterya, Zabıta, Temizlik İşleri Birim ve Çevre Koruma Müdürlüğü, Mal Kabul Ofisi, Mal Kabul, Başkan Yardımcısı Odası, Mali Hizmetler ve Tahsilat Birimi, Halk Masası ve Kentli Servisi, Ruhsat Denetim Birimi, Kariyer ve İstihdam Birimi, Arşiv bulunacak. Birinci kat alanı 3387,20 metrekare olup, Meclis salonu, İhale Komisyonu, Meclis Kalem Odası, Çatı Bahçesi, Başkan Yardımcısı Odası, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Plan Proje Ek Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, Baskı Odası, Toplantı Odası, İnsan Kaynakları Müdürlüğü yer alacak. İkinci kat alanı 3.196,20 metrekare alana sahip olup, Hukuk Birimi, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Çağrı Merkezi, Server Odası, Sunucu Odası, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Başkan Yardımcısı Odası, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü bulunacak. Üçüncü kat alanı 1.904,90 metrekare olup, Başkan Odası, Teftiş Kurulu Odası, Fuaye, Konferans Salonu, Toplantı Odaları, Grup Muhalefet Odaları, Başkan Yardımcısı Odası, Müfettiş Odası ve Özel Kalem Birimi yer alacak. Dördüncü kat alanı da 1904,90 metrekare alan olup içinde, Yemekhane, Vıp Toplantı ve Yemek Salonu olacak.

 

Haber / Aleyna ÇELİK