Ordu, o kremleri onlara gönderdi

Kapaklı-Çerkezköy sınırlarında yapılması planlanan termik santralin iptal edilmesi kararını değerlendiren Çerkezköylü siyasetçi Mustafa Ordu, termik santrali savunanların bu süreçte millete dağÄ?

GÜNDEM 18.12.2018 13:56:00 0
Ordu, o kremleri onlara gönderdi

Çerkezköy’ün tanınan siyasetçilerinden Mustafa Ordu, Kapaklı-Çerkezköy sınırlarında yapılması planlanan termik santralin iptal edilmesi kararını değerlendirdi.

 

MİLLETTEN NASIL OY İSTEYECEKLER?

 

Termik santrale karşı mücadele eden herkese teşekkür eden Mustafa Ordu, termik santralin yapılmasını destekleyenlere de göndermede bulunarak “Bu arkadaşlar şimdi Çerkezköy ve Kapaklı’da aday adayı olarak halkın karşısına çıkıyorlar. Şimdi milletten nasıl oy isteyecekler?” dedi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in ‘termik santral kurulmayacak’ açıklamasını anımsatan Ordu “Buna inanmak istiyoruz. Ama orman vasfından çıkarılan o alan yeniden orman vasfına kavuşacak mı? ÇED raporu iptal edildi mi? Bu iptal belgelerini gösterirlerse ben de vatandaş da inanacağız” dedi.

 

KREMLERİ GÖNDERDİ

 

Açıklamasının ardından Mustafa Ordu, termik santrali savunanların bu süreçte millete dağıttıkları ve şampuan, maske ve cilt bakım kremini AK Parti’de o dönem Çerkezköy ilçe başkanlığı yapan ve belediye başkan aday adayı olan Abdullah Öğe’ye, AK Parti Kapaklı Eski Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Salih Bezgin’e ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan istifa ederek AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Süleyman Kozuva’ya gönderdi. Ordu “Termik santral için dağıttıkları şampuan, maske ve kremleri şimdi kendilerine, termik santral yapılsın diye mücadele edenlere iade ediyorum. Şampuanı, o günkü ilçe başkanı olan Abdullah Öğe’ye gönderiyorum. Kendi bir banyo etsin, kendini temizlesin. Ne kadar da olsa termik santrale gitti, bulaştı. Maskeyi de Kapaklı’da o dönem AK Parti İlçe Başkanı olan Salih Bezgin’e gönderiyorum. Maskesi düştü, termik santral yapılmıyor. Cilt bakım kremini de o gün, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı termik santralcilere peşkeş çeken Süleyman Kozuva’ya gönderiyorum. Kendilerini temizlesinler. Bir daha da böyle bir pisliğin içinde kendilerini bulmasınlar” dedi.

 

“MERHEMİ BEN SÜRECEĞİM”

 

Yara kreminin ise kendisinde kalacağını söyleyen Ordu “Termik santral kurulmuyor diye yarası olan arkadaşlar gelsin. Yaralarını iyileştirmek için merhemi ben süreceğim” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU