Meslek Edinme Projesi hayata geçirildi

Kırklareli Üniversitesi ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan "Meslek Edinme Sürecine Matematiksel Bir Dokunuş" projesi hayata geçirildi.

GÜNDEM 18.12.2018 13:18:00 0
Meslek Edinme Projesi hayata geçirildi

Kırklareli Üniversitesi ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında sosyal ve bilimsel işbirliğinin sağlanması amacıyla imzalanan 'Meslek Edinme Sürecine Matematiksel Bir Dokunuş' projesi kapsamında tanışma toplantısı düzenlendi.

 

ÖĞRENCİLER İLK DERSLERİNİ YAPTI

 

Kırklareli Kocahıdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen tanışma toplantısına; Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğretim elemanları, Matematik Bölümü gönüllü öğrencileri, Kırklareli Kocahıdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ve 11. ve 12. sınıf lise öğrencileri katıldı. Yapılan toplantının ardından matematik bölümü öğrencileri ilk derslerini yaptı. Meslek Edinme Sürecine Matematiksel Bir Dokunuş projesi kapsamında düzenlenen programın ardından Matematik Bölümü öğrencileri öğretmenlik deneyimi kazandıkları için, lise öğrencileri ise matematik derslerine katkı sağlandığı için memnun olduklarını dile getirdi.

 

Haber / Yakup KARATEPE