Kültür merkezi kısa sürede tamamlanacak

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan tarafından başlatılan 'Her Mahalleye Bir Kültür Merkezi' projesi kapsamında yapımı devam eden Çeşmeli Mahallesi Kültür Merkezi'nin çalışmalarÄ?

GÜNDEM 14.12.2018 15:16:00 0
Kültür merkezi kısa sürede tamamlanacak

Yaklaşık 2 milyon TL yatırım bedeli olduğu belirtilen Kültür Merkezi içerisinde sağlık merkezi, muhtarlık, nikah salonu, düğün salonu, kafeterya, teras katı ve çok amaçlı salon olmak üzere mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandığı açıklandı. Hayırsever vatandaş Hayrettin Hayırlı tarafından bağışlanan arsa üzerine yapımı devam eden Çeşmeli Mahallesi Kültür Merkezi’nin kısa süre içerinde tamamlanması planlanıyor.

 

"KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLAYACAĞIZ"

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan merkezin mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandığını dile getirerek "İlimizin büyükşehir statünse kavuşmasıyla köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını belirledik. İhtiyaçlarımız arasında en önemlisi olan kültür saraylarının temellerini attık. Trakya’nın incisi Marmaraereğlisi ilçemizin tüm mahalleleriyle birlikte gelişmesi için 'Her Mahalleye Bir Kültür Merkezi' projemizi başlattık. Mahallelerimiz gelişimi için hazırladığımız projelere göre tasarlanan kültür merkezimizin yapımını kısa süre içerisinde tamamlayacağız" dedi.

 

Haber / Seda AKYOL