Sivaslılardan Başkanlara ziyaret

Tekirdağ Sivaslılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Yılmaz, Dernek Yönetimi ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Çerkezköy Belediye Başkanı V

GÜNDEM 13.12.2018 17:26:00 0
Sivaslılardan Başkanlara ziyaret

Tekirdağ Sivaslılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da derneklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz” dedi. Dernek Başkanı Ercan Yılmaz da sivil toplum kuruluşları ve derneklere olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür plaketi takdim etti.

 

AKAY’I DA ZİYARET ETTİLER

 

Tekirdağ Sivaslılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Yılmaz beraberindekilerle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı da ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşları ve derneklere olan katkılarından dolayı Akay’a teşekkür plaketi takdim eden Dernek Başkanı Ercan Yılmaz, üzerinde adının yazılı olduğu Sivasspor forması ve atkı da hediye etti. Dernekçiliğin meşakkatli bir iş olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da derneklerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / Özge MERİÇ